Concert pascal
MOPAN Suceava

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, soț și soție din 14 august, s-au cununat religios o săptămână mai târziu, la Chișinău, în prezența familiei. Nunta, simplă, discretă și restrânsă, a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor, care „au mustrat-o” pe solistă pentru că a les simplitatea, nu opulența, notează click.ro.

Mulți au fost surprinși de alegerea Cleopatrei, de a nu avea nași, de a nu-și schimba numele, de a nu purta voal și, mai ales de a avea o rochie atât de simplă, care să „nu țipe” a lux. Solista a făcut o sesiune „Q & A” pe Instagram și a răspuns și celor mai incomode întrebări.

„Să știți că simplitatea e greu de găsit… Să-mi spună cineva unde scrie cum trebuie să arate o rochie de mireasă potrivită pentru o nuntă. Așa mi-am dorit să fie. În primul rând, m-am gândit la confort și libertatea de a o purta. Cine a zis că mireasa trebuie să fie îmbrăcată într-o rochie cu 100 de straturi, cu trei metri de trenă și cu voal de kilometri?”, a explicat Cleopatra, pe Instagram, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cleopatra-raspuns-la-15-intrebari-despre-nunta-da-se-poate-si-fara-nasi-replica

Cleopatra a răspuns la 15 întrebări despre nuntă. "Da, se poate și fără nași". Replică acidă atunci când a fost "certată" pentru rochia simplă, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava