MOPAN Suceava

Cleopatra Stratan (17 ani) l-a găsit pe „Ghiță”, ca să parafrazam celebrul ei hit. De șase luni, ea se iubește cu solistul Edward Sanda (22 de ani). Sunt frumoși, talentați, cu pasiuni comune. Împărtășesc iubirea pentru celălalt și cea pentru muzică, notează click.ro.

Artista a oferit un interviu pentru emisiunea „Un show de doi galbeni”, prezentată de Dorin Galben, în care vorbește sincer despre iubirea ei cu Edward. Prima dată s-au văzut pe 1 iunie 2014 la Caracal, la un concert, au colaborat la finalul lui 2018 pentru melodia ”Cozonac”, însă dragostea s-a înfiripat în luna februarie, înainte de pandemie. Acum au gânduri mari, vor să se căsătorească. ”Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, a povestit Cleopatra Stratan, conform sursei citate.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-cleopatra-stratan-vrea-ca-edward-sa-fie-primul-si-ultimul-barbat-din-viata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava