Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa iulie a competiției, Vasile Găbrian (36 ani), angajat în sectorul public și client din Pitești al Tradeville, a câștigat un city break de 3 zile în valoare de 1.000 de euro, premiu oferit de Paravion. Câștigătorul celui de-al doilea premiu, un smartwatch Fitbit, este Marin Andreica (66 ani), profesor universitar doctor la Academia de Studii Economice din București și client al Rombell Securities.

Aproximativ 14.500 de tranzacții cu o valoare cumulată de 105 milioane lei au fost înregistrate pe www.leiibvb.ro în primele șase luni ale competiției Leii BVB. Clienții BT Capital Partners și Tradeville au fost cei mai activi în ceea ce privește înregistrarea tranzacțiilor, realizând împreună jumătate din tranzacțiile înregistrate în competiție. Clienții BT Capital Partners au o cotă de 24,53%, urmând clienții Tradeville, cu 23,31%. De asemenea, un interes ridicat pentru competiția Leii BVB a fost vizibil și din partea investitorilor care sunt clienți ai Estinvest (8,61%), Raiffeisen Bank (8,41%) și IFB Finwest (6,38%).

Cea de-a șasea extragere a Leii BVB, pentru tranzacțiile realizate și înregistrate în luna iulie, a avut loc în data de 4 august și a fost transmisă live de Bursa de Valori București pe pagina sa de Facebook.

Vasile Găbrian, care a câștigat un city break de 1.000 de euro oferit de Paravion, a realizat tranzacția câștigătoare cu acțiuni ale Băncii Transilvania (TLV). Vasile Găbrian este nou pe piața de capital, realizând prima sa tranzacție în urmă cu doar 4 luni. Potențialul de a câștiga randamente superioare este principalul motiv pentru care a devenit investitor.

„A investi la bursă este un pas înainte în dezvoltarea inteligenței tale financiare. Este un mod bun de a economisi și a crește averea personală, atât timp cât îți păstrezi echilibrul și nu vrei «recompense imediate» sau «îmbogățirea rapidă». Este un mod de a urmări piața economică, de a primi informația și de a o face să lucreze în folosul tău. Din punctul meu de vedere, bursa este un mijloc de evoluție pe plan financiar, pe care îl recomand cu cea mai mare încredere,” explică Vasile Găbrian.

Profesorul doctor Marin Andreica a tranzacționat, de asemenea, acțiuni ale Băncii Transilvania, dar prin casa de brokeraj Rombell Securities.

„Am predat disciplinele Managementul strategic al investițiilor de capital și Managementul plasamentelor de capital la ASE și tranzacționez la bursă încă din primii ani de la înființare. Principalele două motive pentru care am devenit investitor au fost să învăț, să învăț practic pentru a ține cursuri documentate studenților, precum și să câștig. Celor care doresc să investească la bursă le dau sfatul clasic «să înceapă cu suma de care nu le pasă dacă o vor pierde» și le recomand să-și aleagă un broker care știe piața și care-i poate consilia în efectuarea plasamentelor până vor acumula experiență,” spune Marin Andreica.

Leii BVB a început în februarie și ultima extragere va avea loc în luna decembrie. În cele 10 luni de concurs, investitorii care au realizat minim o tranzacție și au înregistrat-o pe www.leiibvb.ro vor putea participa la extragerile lunare în care pot câștiga drept premiu city break-uri și smartwatch-uri, oferite de partenerii competiției.

Principalele reguli ale competiției „Leii BVB” sunt:

  • Participarea este gratuită și se adresează investitorilor individuali care au minim 18 ani și care tranzacționează pe una din piețele Bursei de Valori București
  • Toate tranzacțiile sunt eligibile pentru extragere și nu există nicio valoare minimă a investiției
  • Un investitor individual poate să înregistreze maxim 100 de tranzacții în fiecare lună
  • Lunar, 150 de tranzacții vor fi extrase aleatoriu din tranzacțiile înregistrate în luna precedentă, iar tranzacția cu cea mai mare valoare este declarată câștigătoare
  • Toți investitorii trebuie să își înregistreze tranzacția completând formularul de pe site-ul leii-bvb.ro

Următoarea extragere pentru tranzacțiile înregistrate în luna august va avea loc în data de 4 septembrie, iar premiile sunt: un city break de 3 zile la Barcelona, Madrid sau Roma și un smartwatch Fitbit Blaze. Tranzacțiile realizate în luna august pot fi înregistrate până în data de 1 septembrie, ora 23:59:59, pe website-ul www.leiibvb.ro.

Despre Paravion

Paravion este cea mai mare agenție de turism online din România, care operează pe mai multe piețe din Europa de Est și în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanțe, închirieri auto și hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum și de soluții de securitate dezvoltate de Zitec și PayU. Rezervă-ți următoarea călătorie acum: www.paravion.ro

Despre Fitbit

Fitbit este cunoscut pentru dispozitivele sale de monitorizare a activității, device-uri wireless de purtat care măsoară date precum numărul de pași făcuți, ritmul cardiac, calitatea somnului, trepte urcate și alte valori metrice personale implicate, precum și smartwatch-uri. Pentru câștigătorii tragerilor la sorți lunare Leii BVB, Fitbit oferă Fitbit Blaze – un smartwatch inovator care oferă o îmbunătățire a activităților de fitness oferind funcția de monitorizare a bătăilor inimii fără a avea o bandă inconfortabilă care să îți cuprindă pieptul. Află mai multe despre produsele Fitbit pe: www.fitbit.com!

Despre iStyle Retail

iSTYLE Retail este cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. Prin intermediul celor 22 de magazine retail și online, iSTYLE Retail oferă gama completă de Mac, iPad, iPod, iPhone și Apple TV, împreună cu un portofoliu impresionant, dar atent selecționat, de accesorii și software. Află mai multe despre iSTYLE pe: www.istyle.eu!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava