Concert pascal
MOPAN Suceava

Legenda Hollywood-ului, Clint Eastwood, în vârstă de 83 de ani, nu se uită la bani atunci când vine vorba de o răsfăța pe noua lui iubită, Erica Fisher, 42, informează showbizspy.com. Mai mult, starul s-a mutat cu Erica în casa lui din Los Angeles și, pe lângă multitudinea de cadouri extravagante pe care i-a cumpărat-o, a invitat-o pe aceasta să probeze și garderoba soției sale.
Soția lui Clint, Dina, este furioasă că soțul ei cheltuiește averea pe care au agonisit-o împreună, chiar dacă cei doi sunt despărțiți de mai multă vreme.

”Dina este furioasă. Nu numai că a luat-o pe Erica acasă la el, în L.A, dar i-a și făcut rost fiului ei, Mason, de un rol într-un film – chiar dacă nu are niciun fel de experiență în actorie. Mai mult, Clint tocmai i-a cumpărat Ericăi un Mercedes-Benz nou nouț, cu care se plimbă prin tot Hollywood-ul. Dina a spus ‘Este ca și cum Erica a câștigat jackpot-ul în Las Vegas. Clint a devenit un fel de Sugar Daddy pentru ea.”, a declarat o sursă, potrivit showizspy.com.

Dina se teme că Erica nu urmărește decât averea soțului, care este estimată șa 375 de milioane de dolari și, deasemenea, să-l îndepărteze de familia sa.

În această perioadă Erica se află în Portland, cu treburi: ”S-a cazat într-un apartament exclusivist și o are vecină pe Jennifer Aniston. Nu lucrează, nu are niciun fel de resurse, nu are bani. Dar, aproape în fiecare seară, Clint o scoate în oraș la restaurante de lux. Dina spune că i-a căutat chiar și prin dulapuri, în casa în care a locuit cu soțul ei, în L.A., bineînțeles, după ce Clint i-a spus să-și aleagă ce haine vrea. Dacă vă vine să credeți – poartă chiar și hainele Dinei!”, a mai povestit aceeași sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava