Concert pascal
MOPAN Suceava

Televiziunea Intermedia Suceava vă provoacă, din nou, să ajutaţi să facem ca, pe 14 septembrie, clopoţelul să sune pentru toţi copiii! Se dă startul, aşadar, celei de a doua ediţii a campaniei Televiziunii Intermedia prin care, cu ajutorul dumneavoastră, dragi telespectatori, strîngem ghiozdănele complet echipate care să ajungă la copiii nevoiași din evidențele Organizaţiei „Salvați Copiii
” Suceava! Anul trecut, campania noastră a fost un succes neașteptat. Cu ajutorul dumneavoastră am reuşit să adunăm 54 de ghiozdane complet echipate. Rechizitele au fost preluate de voluntarii organizaţiei „Salvaţi Copiii” şi au ajuns la elevii care aveau mare nevoie de ele. Vă mulţumim pentru că le-aţi oferit parte de carte acestor copii!
Şi anul acesta, noi vă însoțim la cumpărături și difuzăm câte un reportaj frumos, să dăm un exemplu și altor persoane care înțeleg că educația este un drept pentru copii, iar în cazul celor care nu și-o permit, devine o obligație pentru noi.
Anul acesta avem aproape Librăriile Alexandria, care ne oferă 10% discount pentru cumpărăturile din cadrul campaniei. Mai mult, în cadrul propriei campanii ”Cumperi tu, primesc și ei!” 1% din încasările lanțului Alexandria Librării din toată țară pe luna septembrie 2015 va ajunge, sub formă de rechizite, tot la Salvați Copiii (la organizația națională).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava