Concert pascal
MOPAN Suceava

De trei ani de zile sunteți alături de Televiziunea Intermedia Suceava la început de an școlar și o ajutați să le ofere parte de carte copiilor care provin din familii aflate în dificultate. Prin campania ”Clopotețul sună pentru toți copiii” au fost duse ghiozdane complet echipate cu rechizite pentru școală la sute de copii din județ, beneficiari ai programelor Organizației ”Salvați Copiii”. Televiziunea Intermedia Suceava vă invită și anul acesta să ajutați un copil nevoiaș să meargă la școală!

Debutul de an școlar pune o presiune financiară imensă pe mulți părinți și, din păcate, lipsa banilor constituie cel mai întâlnit motiv în cazul abandonului școlar. Un ghiozdan cu rechizite școlare poate înseamna o șansă în plus pentru un copil care vrea să învețe să scrie și să citească. Televiziunea Intermedia vă provoacă, și anul acesta, să le oferiți parte de carte copiilor care provin din familii cu probleme financiare.

”Vă însoțim la cumpărături și apoi ne asigurăm că donația va ajunge exact acolo unde este nevoie de ea. Va fi un copil care, datorită dvs., va merge la școală. Așa s-a întîmplat în toți cei trei ani în care am derulat această campanie, în parteneriat cu Organizația ”Salvați Copiii”, filiala Suceava”, este mesajul redactorilor de la Televiziunea Intermedia Suceava. Dacă doriți să vă alăturați lor, contactați-i pe adresa redactie@intermediatv.rosau pe pagina  de Facebook, Televiziunea Intermedia Suceava.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava