MOPAN Suceava

Comunicat. ”Membrii Echipei ASSIST Software s-au mobilizat și, în doar 3 zile, au strâns 20.609 lei pentru a susține Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava aflat în plină criză COVID-19. Tinerii au vrut să multiplice suma, astfel că au provocat managementul companiei să tripleze ajutorul financiar venit din partea lor.

Managementul ASSIST a apreciat ideea, entuziasmul si eficienta propriei echipe, completând suma până la nivelul a 70.000 lei. Banii au fost colectați într-un cont al Rotary Club Suceava Bucovina special deschis în acest scop. Si povestea de întrajutorare a continuat!

Clubul Rotary Suceava-Bucovina a reacționat cu entuziasm la această inițiativă locală și a decis dublarea sumelor donate de ASSIST Software.

O singura săptămână a fost necesară pentru ca donația de 70.000 lei din partea ASSIST Software să fie completată până la 140.000 lei cu donații ale membrilor Clubului Rotary Suceava-Bucovina și atragerea de fonduri de la sponsori care s-au alăturat cu generozitate: EXPERTOPTIC, RESTACO, ALTFEL SRL, REVLACO MOTORS, MOIRA DPA, PROLISOK, MOB EXPRES, CLEVIT, DESIGN IDEAL, BUCSA BOVINE, GRAAL SRL, FLORY CURIER.

Rotary aplaudă inițiativa echipei ASSIST Software SRL și sprijinul SPONSORILOR. Sub motto-ul #ReusimImpreuna, aceștia au găsit în Rotary un partener entuziast!

Donațiile vor fi direcționate către dotarea Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava cu echipamente medicale performante care sa poată salva viețile celor afectați de Covid-19 si asigurarea de consumabile și echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linie de intervenție.
Solidaritatea nu are vârstă, implică responsabilitate si inițiativă!

*  Clubul ROTARY CLUB SUCEAVA-BUCOVINA continuă să susțină și prețuiască comunitatea.

*  ASSIST Software a demonstrat, încă o dată, că susține inițiative lăudabile.

*  Echipa de IT-iști din ASSIST Software a dovedit exemplar că pentru a reuși împreună trebuie doar să vrei și lansează invitația de a se implica și altor echipe ale firmelor locale.

*  Sprijinul valoros al sponsorilor și al voluntarilor s-a dovedit și de această dată neprețuit!

Dacă doriți să vă alăturați acestei inițiative, puteți dona orice sumă în contul de mai jos.

Vom mulțumi public tuturor celor care contribuie, la următoarea ediție a Simfoniilor de Toamnă…atunci când măștile de protecție vor fi doar o amintire!

Cont donații: IBAN RO17 BACX 0000 0030 1365 1010
ASOCIAŢIA ROTARY CLUB SUCEAVA BUCOVINA”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava