Concert pascal
MOPAN Suceava

Autoritatea contractantă, Compania Națională de Investiții – CNI a publicat anunțul de participare pentru achiziție Proiectare, execuţie lucrări și asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Consolidare, restaurare, reabilitare și dotare Palat Administrativ”. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

„Este foarte important și sper ca termenele prevăzute să poată fi respectate pentru a se finaliza lucrările și în cel mai scurt timp sa se reia activitățile în Palatul Administrativ”, a spus Flutur.

Prin Hotărârea Guvernului nr. 351 din 16 martie 2022 au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Consolidare, restaurare, reabilitare şi dotare Palat Administrativ, judeţul Suceava”.

Autoritatea contractantă este Compania Națională de Investiții – C.N.I. SA, în data de 25.05.2022 publicându-se anunțul de participare CN1043072.

Obiectul achiziției este Proiectare, execuţie lucrări și asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Consolidare, restaurare, reabilitare și dotare Palat Administrativ, județul Suceava”, str. Ștefan cel Mare nr. 36, localitatea Suceava, județul Suceava.

Valoarea estimată a contractului este de 60.367.120,72 lei, fără TVA și include în cheltuieli pentru proiectare și asistență tehnică a proiectului – 1.731.698,30 lei, și cheltuieli pentru investiția de bază – 57.339.659,82 lei.

Durata de realizare a investiției: (PAC+PT+DE, Execuție) este de 22 luni din care 4 luni proiectarea și 18 luni execuția lucrărilor.

CNI a scos la licitație reabilitarea Palatului Administrativ din Suceava. Investiție de 60,3 milioane de lei, termen de finalizare 22 luni. Flutur: "Este foarte important și sper ca termenele prevăzute să poată fi respectate", 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava