MOPAN Suceava

Primăria Rădăuți va asigura din fonduri proprii racordul la utilități pentru un bazin de înot didactic. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Rădăuți, Bianca Cepil, a anunțat că proiectul pentru construcția acestui bazin se derulează de către Ministerul Dezvoltãrii Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene, prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii. Pentru construcția bazinului, Primăria Rădăuți a predat un teren cu o  suprafață de 3.724 mp, situat în str. Ștefan cel Mare, în vecinătatea Clubului Sportiv Municipal „Bucovina”.
Bianca Cepil a precizat că până în prezent au fost întocmite și transmise către CNI studiile geo-topo, precum și toate avizele și autorizațiile cerute prin Certificatul de Urbanism. În momentul de față, proiectul se află în faza de întocmire a documentației pentru scoaterea la licitație a lucrării.
„Primăria municipiului Rădăuți va asigura din fonduri proprii racordul la utilitățile necesare bunei funcționări a bazinului de înot, respectiv: apă, canalizare, energie electrică și gaze naturale și va acoperi costurile de întreținere și mentenanță ale investiției pentru a o menține sustenabilă. Edificarea bazinului de înot face parte dintr-o amplă strategie privind dezvoltarea proiectelor de agrement la nivelul municipiului”, a spus Bianca Cepil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava