Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Maricela Cobuz, a anunțat joi că aparatul RMN repartizat de Ministerul Sănătății Spitalului Județean Suceava va intra în funcțiune începînd cu data de 1 iulie. Cobuz a arătat că aparatul a fost achiziționat prin proiectul ”Reforma Sectorului Sanitar – Îmbunătățirea Calității și Eficienței Sistemului Sanitar” finanțat prin Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

”Prin Programul de Guvernare PSD definește domeniul sănătății ca fiind un domeniu strategic pentru România, alături de educație și apărare, astfel Guvernul și Ministerul Sănătății și-au asumat răspunderea de a dota cu echipamente medicale performante fiecare unitate medicală din țară, acest lucru fiind un pas important în asigurarea serviciilor medicale de calitate. La începutul anului 2018, Ministerul Sănătății a semnat contractele de achiziție de echipamente de imagistică de tip Rezonanță Magnetică Nucleară (24), iar unul dintre acestea a fost deja repartizat Spitalului Județean Suceava. Ministerul Sănătății a achiziționat aparatele RMN prin proiectul privind Reforma Sectorului Sanitar – Îmbunătățirea Calității și Eficienței Sistemului Sanitar, finanțat prin Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Echipamentele de imagistică de tip Rezonanță Magnetică Nucleară au fost recepționate săptămâna aceasta. Instalarea echipamentelor a început deja iar darea în folosință va fi începând cu 1 iulie a acestui an. Aparatul RMN de tip Tesla va asigura explorări gratuite pentru pacienții spitalului și vine în completarea dotării Laboratorului de Radiologie și Imagistică.  Preocuparea pentru sănătate nu are culoare politică iar acțiunile noastre trebuie să vină întotdeauna în interesul cetățeanului. Mă bucur enorm pentru această realizare, știind că am contribuit personal la îndeplinirea obiectivului din Programul de Guvernare”, a declarat parlamentarul social democrat.

Cobuz anunță că aparatul RMN repartizat de Ministerul Sănății Spitalului Județean Suceava va intra în funcțiune de la 1 iulie, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava