MOPAN Suceava

Deputatul  PSD de Suceava, Maricela Cobuz, a transmis un mesaj la începutul  noului an școlar în care le transmite tuturor cadrelor didactice, elevilor şi părinţilor puterea de a trece peste provocările cauzate de pandemie și de a fi mereu competitivi, muncitori, disciplinați, încrezători și plini de speranță.

”În calitate de deputat de Suceava am deosebita plăcere de a ura tuturor cadrelor didactice, elevilor şi părinţilor un an nou școlar mai bun, multă dăruire și sănătate.

Deschiderea anului școlar 2020-2021 este o provocare pentru noi toți, cauza fiind pandemia cu virusul Covid-19. Acest lucru ne face să fim mai atenți unii cu alții, să învățăm mai mult despre comunicarea digitală. Este momentul să prețuim mai mult școala, ea reprezintă cunoaștere, știință, cultură, moralitate, respect față de profesori și față de noi înșine.

Școala este locul fundamental al dezvoltării noastre și reprezintă un prilej de a depăși propriile individualități, învățând despre comunicare și deschiderea față de cei din jur.

La început de an școlar, îmi exprim încrederea în dăruirea și competența profesorilor, în buna lor credință și puterea de a da naștere unor personalități, de a oferi modele de viață și profesie pentru toți elevii.

Tuturor le adresez puterea de a trece peste provocările cauzate de pandemie și de a fi mereu competitivi, muncitori, disciplinați, încrezători și plini de speranță.

Transmit cadrelor didactice, elevilor, părinților și bunicilor în egală măsură, multă putere de muncă, sănătate, alegeri înțelepte și reușite pe măsura eforturilor depuse.  Mult succes în noul an școlar!”, a transmis Cobuz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava