• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Miercuri, 20 martie 2019, Camera Deputaților, în calitate de cameră decizională, a adoptat cu 185 de voturi pentru, legea care prevede noi reglementări privind acordarea indemnizaţiei de hrană pentru personalul din universităţile de stat şi scoaterea limitării sporurilor aferente gărzilor personalului medical, a anunțat deputata PSD de Suceava, Maricela Cobuz. ”De asemenea, în baza legii, personalul didactic încadrat pe funcţiile de inspector şcolar general adjunct, inspector şcolar de specialitate şi inspector şcolar va beneficia de majorarea salarială cu 20%.  Începând cu data de 1 iulie 2017, salarizarea personalului bugetar se face în conformitate cu Legea cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Modificările, aduse în prezent la această lege, au venit în urma mai multor solicitări din partea autorităților/insituțiilor publice și a sindicatelor.  În calitate de deputat PSD, medic și cadru didactic, am votat pentru adoptarea proiectul de lege care prevede modificările la Legea-cadru 153/2017. Prin adoptarea de către Parlament a acestui proiect legislativ, se va asigura o calitate durabilă a politicilor naționale, care vor contribui la dezvoltarea societății spre mai bine”, a declarat Maricela Cobuz.

Cobuz: ”Parlamentarii PSD au votat pentru creşterile salariale şi indemnizaţia de hrană”, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava