Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Maricela Cobuz, constată că ”este din ce în ce mai vizibil că actuala guvernare dorește reinstaurarea stării de urgență după alegerile locale de duminică” și consideră că ”ar fi cea mai proasă idee pentru Eromânia în această perioadă”. Aceasta crede că rezultatul alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020 va fi definitoriu pentru acest scenariu.
”Închiderea școlilor, așa cum anunță guvernanții, nu este cea mai bună soluție pentru sistemul de învățământ. Limitarea accesului la educație a elevilor va genera noi greutăți profesorilor și elevilor. Amintim că tabletele nu au ajuns încă la copiii din familiile cu venituri reduse. Ce are de câștigat PNL din toate acestea? În primul rând vor continua să guverneze țara așa cum vor ei. Achizițiile publice și deciziile se vor lua fără licitații publice. Guvernul Orban va adopta ordonanțe și hotărâri de guvern după bunul plac și direcția de partid. Mai mult decât atât, clientela lor de partid va avea de câștigat în urma contractelor de achiziții directe cu statul.
Conform ultimelor declarații ale președintelui României, partidul său nu va ezita să țină românii în case.
Reintroducerea stării de urgență va izola România și va submina economia și mai mult. Acest lucru va genera o nouă creștere a ratei șomajului, a prețurilor la alimentele de bază și va cauza o scădere semnificativă a puterii de cumpărare a românilor.
În luna august a acestui an cifra de afaceri a IMM-urilor din România a scăzut cu aproape 14%. Sectorul HoReCa a avut cel mai multe de suferit, dobânzile bancare au crescut simțitor, moneda națională s-a depreciat, iar Guvernul PNL s-a împrumutat de pe piaţa internaţională şi internă cu sume din ce în ce mai mari”, a declarat Cobuz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava