Concert pascal
MOPAN Suceava

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o atenționare de cod galben de inundații pentru râurile mici din bazinele hidrografice ale râurilor Suceava și Moldova, în zona de munte a județului. Avertizarea de cod galben este valabilă până duminică, 5 august, la ora 21:00. Fenomenele vizate sunt scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție.
Avertizarea este valabilă pentru râurile mici din bazinele hidrografice Suceava – bazin superior aferent amonte S.H. Brodina, și Moldova – sectorul aferent din aval de S.H. Fundu Moldovei  și amonte de S.H. Gura Humorului.
Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor a informat că „în urma precipitaţiilor înregistrate și a celor prognozate şi propagării lor, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție pe râurile mici din bazinele hidrografice: Suceava – bazin superior aferent amonte S.H. Brodina, Moldova – sector aferent aval S.H. Fundu Moldovei – amonte S.H. Gura Humorului”. De asemenea, fenomenele periculoase se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe afluenții Moldovei din zona Câmpulung Moldovenesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava