Concert pascal
MOPAN Suceava

Codin Maticiuc vrea să dea lovitura vieții cu ecranizarea ultimei sale cărți despre viața interlopului Nuțu Cămătaru. Romanul intilulat „Dresor de lei și de fraieri-Viața lui Nuțu Cămătaru” se vinde ca pâinea caldă, datorită dezvăluirilor de senzație făcute în carte de temutul interlop, potrivit click.ro.

La conferința de presă susținută, miercuri, la lansarea controversatului roman „Dresor de lei și de fraieri-Viața lui Nuțu Cămătaru”, la care a participat și Nuțu Cămătaru, s-a vorbit și despre actorii care ar putea să-l interpreteze personajul Nuțu Cămătaru. Dacă autorul Codin Maticiuc l-ar vedea în rolul lui Nuțu pe prietenul său, actorul Mihai Bendeac, Nuțu Cămătaru și-a declarat simpatia sa sinceră pentru Mihai Bobonete, pe care l-a și întâlnit la un moment dat. „Eu l-aș vedea pe Bobonete în rolul meu. L-am întâlnit odată, am vorbit cu el, chiar îmi place. Se potrivește”, a declarat Nuțu Cămătaru, la conferința de presă de la lansarea cărții despre viața sa.

Codin Maticiuc a lucrat la această carte timp de cinci ani, însoțindu-l pe Nuțu peste tot, de la nunți și petreceri până la sala de judecată și închisoare. Nuțu Cămătaru a făcut în carte câteva dezvăluiri de senzație care au în prim plan nume grele din viața publică românească, precum Marian Vanghelie, Liviu Gragnea sau Adrian Năstase, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/codin-maticiuc-face-si-film-despre-nutu-camataru-e-bataie-pe-rolul-principal

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava