Concert pascal
MOPAN Suceava

Codin Maticiuc și-a creștinat fetița sâmbătă, 22 iunie, iar ca loc de desfășurare a frumoasei ceremonii a ales biserica ridicată de tatăl lui: biserica Sf. Ilie din Titan. La slujbă au participat familia și apropiații actorului, însă, într-o imagine publicată pe rețelelele de socializare, apare și o brunetă misterioasă, care pare că are o relație specială cu micuța Smaranda, notează click.ro.

Pe lângă fetița creștinată, care a fost extrem de cuminte la marele eveniment, Codin a mai atras atenția admiratorilor săi cu un amănunt care ar putea fi unul extrem de important. Acesta a publicat pe rețelele de socializare o imagine de la botez, în care micuța Smaranda dormea pe umărul unei brunete, care părea extrem de tandră și apropiată de fetiță. Să fie ea oare mama copilului lui Codin? La un astfel de eveniment nu putea lipsi tocmai mămica, însă Codin nu a insitat foarte tare asupra acestui detaliu.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/codin-maticiuc-si-botezat-fetita-biserica-ridicata-de-tatal-lui-cine-e-bruneta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava