Concert pascal
MOPAN Suceava

Primar comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, şi-a depus în mod oficial candidatura pentru un nou mandat. Pentru aceste alegeri, Ioan Bogdan Codreanu va avea două sloganuri de campanie, respectiv „8 ani de fapte, nu de vorbe” şi „Să continuăm împreună dezvoltarea”.

Codreanu va candida pentru al treilea mandat din partea Partidului Mişcarea Populară, el ţinând să remarce faptul că lista sa de candidaţi pentru Consiliul Local Pojorâta a fost întinerită, şi conţine persoane împreună cu care vrea să continue dezvoltarea comunei.

Primarul din Pojorâta a prezentat o parte dintre priorităţile pe care le va avea în următorul său mandat de primar, amintind aici, în primul rând, de continuarea investiţiilor în comunitate pentru modernizarea drumurilor. „Am în vedere modernizarea a încă cinci kilometri de drumuri comunale şi uliţe. Asta va însemna că toate drumurile şi uliţele din Pojorâta şi Valea Putnei vor avea asfalt”, a explicat Ioan Bogdan Codreanu. El a mai adăugat că lucrările de modernizare a drumurilor din comună vor fi efectuate pe fonduri europene. Codreanu a subliniat că în calitate de primar va sprijin în continuare modernizarea unităţilor şcolare, având în proiect construcţia de baze sportive noi la cele două şcoli din comună. Primarul din Pojorâta a spus că alte investiţii care urmează să fie realizate vizează construcţia de spaţii de joacă la cele două grădiniţe din comună, sprijinirea lucrărilor necesare la unităţile de cult, reabilitarea parcului comunal, pavarea şi refacerea trotuarelor din zona centrală a comunei.

Ioan Bogdan Codreanu a subliniat faptul că turismul va fi o altă prioritate a sa, iar Primăria urmează să depună documentaţia necesară pentru declararea comunei Pojorâta ca staţiune turistică de interes local.

Codreanu a mai spus că o altă prioritate a sa va fi atragerea de investitori în comună, pentru crearea de noi locuri de muncă, atât pentru locuitorii din Pojorâta, cât şi pentru cei din „Bucovina de Munte”.
„Sunt proiecte care în mod sigur vor deveni realitate în următorii patru ani”, a ţinut să precizeze Ioan Bogdan Codreanu.

Codreanu şi-a înregistrat candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Pojorâta, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava