Concert pascal
MOPAN Suceava

Prim-ministrul Sorin Grindeanu l-a primit astăzi, la Palatul Victoria, pe ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, care efectuează o vizită în România. La întrevedere au fost prezenţi, de asemenea, ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, și ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Paul Brummell.

Cele două delegații au discutat despre dezvoltarea cooperării în domeniul apărării, atât în plan bilateral, cât și în cadrul NATO și al politicii europene de Securitate și apărare, mai ales în contextul amenințărilor teroriste din ultima perioadă de genul celor care au afectat și Marea Britanie. ”Dorim să dezvoltăm colaborarea noastră și vom promova în continuare și relația cu NATO ca mijloc de întărire a securității continentului”, a declarat premierul Sorin Grindeanu. Șeful Executivului a reamintit, de asemenea, faptul că România a alocat 2% din PIB pentru apărare și intenționează să mențină la același nivel finanţarea acestui domeniu.

Ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, a afirmat, la rândul său, că Marea Britanie este interesată să coopereze cu ţările Uniunii Europene în domeniul securității și apărării, chiar și după Brexit. De asemenea, oficialul britanic a apreciat contribuția militarilor români în cadrul misiunilor NATO

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava