• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Toate spaţiile Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava vor fi dezinfectate, la sfîrşitul acestei săptămîni, după ce o elevă a unităţii de învăţămînt s-a îmbolnăvit de tuberculoză. Este vorba despre o elevă de clasa a X-a, din judeţul Botoşani. Ea este internată de o lună în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului din Dorohoi. Conducerea colegiului sucevean a aflat abia acum că adolescenta suferă de TBC. Directoarea Colegiului „Ciprian Porumbescu”, profesoara Alexandra Bejinaru, a afirmat, vineri, că fata s-a transferat anul acesta la şcoala din Suceava şi lipsea de la cursuri. Ea a precizat că părinţii elevei diagnosticate cu TBC sînt plecaţi la muncă în străinătate. 50 de elevi şi 25 de cadre didactice de la Colegiul de Artă urmează să fie testate medical pentru a se stabili dacă au contactat virusul.

Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu Suceava va fi dezinfectat după apariţia unui caz de tuberculoză, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava