• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În ultimii doi ani, Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” din Suceava a accesat peste 120.000 de euro din fonduri europene pentru derularea unor proiecte privind formarea profesională a profesorilor şi elevilor. Directorul Colegiului, profesorul Virginel Iordache, a declarat că proiectele pentru care s-a obţinut finanţare de la Uniunea Europeană nu au fost elaborate de firme specializate, ci de cadre didactice. El a subliniat că la nivelul Colegiului de Informatică funcţionează un Departament pentru atragerea banilor europeni, iar confinanţarea proiectelor este asigurată de Primăria Suceava. Profesorul Iordache a mai spus că îşi doreşte să atragă finanţare de la Uniunea Europeană şi pentru renovarea cantinei unităţii de învăţămînt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava