MOPAN Suceava

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat astăzi 14.10.2020, în ședință extraordinară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, pentru reanalizarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ din județul Suceava, în anul școlar 2020-2021

A fost prezentată membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Suceava adresa Consiliului de Administrație al Colegiului Național “Petru Rareș” Suceava din data de 13.10.2020 privind modificarea Scenariului de funcționare la nivelul unității de învățământ, dat fiind faptul că 3 elevi din clase diferite au fost testați pozitiv la infectarea cu virusul SARS-COV-2.

Ținând cont de contextul epidemiologic actual înregistrat la nivelul instituției anterior menționate, de propunerea consiliului de administrație privind modificarea Scenariului de funcționare, avizat de către Inspectoratul Școlar Județean Suceava și Direcția de Sănătate Publică Suceava, precum și de prevederile art.4, alin.(3) și art. 6 din Ordinul comun MEC/MS nr.5487/1494 din 31 august 2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al Județului Suceava a adoptat Hotărârea nr. 42 din data de 14.10.2020, prin care s-au stabilit următoarele măsuri:

Art. 1. Se modifică Scenariul de funcționare pentru colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, începând cu data emiterii prezentei hotărâri, după cum urmează:

Nr. crt. Denumire unitate de învățământ (PJ) Scenariul restabilit Observații
1. Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava Scenariu roșu S3 3 elevi din clase diferite confirmați pozitiv la nivelul unității

La data prezentului comunicat la nivelul județului Suceava, conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, din cele 738 unități de învățământ cu structurile arondate, 466 funcționează în scenariul verde, 238 în scenariul galben și 34 în scenariul roșu.

Prefectul județului face un apel către cetățenii județului Suceava la respectarea în continuare a tuturor măsurilor de protecţie, a regulilor de distanțare socială şi a restricţiilor impuse în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava