MOPAN Suceava

Colegiul Naţional „Petru Rareş” a deschis seria Balurilor Bobocilor din acest an, cu un spectacol care a avut tema „Între iubire şi artă”. Concursul de Miss şi Mister Boboc a avut loc la Casa Culturii din Suceava, scena fiind amenajată în aşa fel încât să îi îndemne pe spectactori să se îndrepte către artă. Decorul cu tablouri, instrumente muzicale şi un raft de cărţi a fost completat de o inimă roşie şi de fotografii romantice.
Spectacolul celor de la Petru Rareş a debutat cu un flash-mob, după care pe scenă au apărut bobocii din clasa a V-a, fiecare dintre aceştia fiind premiaţi de către organizatori.
Spectacolul aşteptat de toţi a fost cel în urma căruia urma să se acorde premiile de Miss şi Mister Boboc 2012. În concurs s-au înscris elevii Ilinca Surdu, Paul Ştefan Popovici, Ana Maria Sfichi, Bogdan Berezoschi, Ana Mihail, Cezar Ţigănaşu, Alexandra Repciuc, Daniela Buliga, Monica Grigorovici, Eduard Mario Mazilu, Bianca Coştiug, Cătălin Fusadin, Ema Pânzariu, Andrei Palamariu, Alexandra Berari, Andrei Cristian Vizitiu, Andreea Atanasoaie, Mircea Fechet, Raluca Dascălu şi Iulian Pescaru. Prezentatorii spectacolului au fost Ioana Mititelu, Andrada Perhinschi şi Robert Jijie.
Pentru a demonstra că merită aceste titluri, bobocii de clasa a IX-a au fost nevoiţi să treacă prin trei probe, respectiv proba de zi, proba de dans şi proba ţinutei de seară. La aceasta din urmă bobocilor le-au fost adresate mai multe întrebări fulger pentru a vedea cât sunt de spontani.
În cele din urmă, titlul de Miss Boboc „Petru Rareş” 2012 a fost obţinut de Monica Grigorovici, iar Mister Boboc a fost desemnat Iulian Pescaru (foto).

Locul al doilea a fost obţinut de Ilinca Surdu şi Andrei Palamariu, iar locul al treilea de către Andreea Atănăsoaie şi Mircea Fechet. Premiul de Miss şi Mister Popularitate a fost obţinut de Bianca Coştiug şi Eduard Mazilu, iar portalul TuşiRomania a mai acordat două premii pentru Raluca Dascălu şi Iulian Pescaru.

Spectacolul celor de la Petru Rareş a fost completat de un concert al trupei Hi-Q. Timp de circa o oră, Dana Nălbaru, Mihai Sturzu şi Florin Grozea i-au încântat pe elevii de la Petru Rareş cu cele mai cunoscute piese ale lor, printre care Dă muzica mai tare, Gaşca mea, Un minut sau Dor de tine.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava