Concert pascal
MOPAN Suceava

Colgate – Palmolive România S.R.L. în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România va desfășura, la nivel național, în perioada 7 octombrie – 17 decembrie 2017 evenimentul ROMÂNIA MERITĂ ZÂMBETE COLGATE.

În data de 8 octombrie 2017, în intervalul orar 10-18, evenimentul va avea loc la Pașcani, iar școala gazdă, unde vor avea loc activitățile, este Colegiul Tehnic C.F. „Unirea” din municipiu.

Evenimentul  ROMANIA MERITĂ ZÂMBETE COLGATE  este unul amplu, organizat la nivel național. Pe lângă programul de consultații dentare, în școala noastră se vor desfășura și alte activități: lecții de educație în igiena orală.

În cadrul acestui eveniment, pe 8 octombrie 2017 vor beneficia de control stomatologic gratuit maximum 90 de elevi din unitățile de învățământ ale orașului: 60 de elevi de la Colegiul Tehnic C.F. „Unirea” și 30 de elevi de la celelalte școli.

Controalele stomatologice gratuite vor fi realizate de către trei medici stomatologi asistați de trei studenți la Facultatea de Medicină sau de asistente medicale, folosind instrumentar de unică folosință, omologat, specific cabinetelor stomatologice.

Evaluările clinice pentru elevii provenind din școala gazda, în speță Colegiul „Unirea”, Pașcani, se vor face în urma înscrierilor pe Lista de participare la consultațiile stomatologice.

Elevii de la alte școli din localitate vor fi înscriși în ziua evenimentului.

În cadrul activităților desfășurate vor fi oferite gratuit, în limita stocurilor disponibile, produse Colgate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava