MOPAN Suceava

Actorul Colin Farrell – care are doi băieţi, James în vârstă de nouă ani cu modelul Kim Bordenave şi Henry în vârstă de trei ani cu actriţa Alicja Bachleda-Curus – a mărturisit că încă se simte ca un copil.
El a declarat, potrivit contactmusic.com: « Nu mai am 22 de ani, dar nici nu sunt bătrân. Încă mă simt ca un copil, din mai multe puncte de vedere. Totul este relativ. »

Faimosul actor a mai povestit că nu s-a putut abţine să nu accepte rolul din ‘Total Recall’, în 2012, pentru că a fost un mare fan al peliculei originale când era mai mic.
Farrell a adăugat, conform sursei citate : « M-am întâlnit cu regizorul şi acesta mi-a arătat câteva schiţe ale lumii pe care o crea, iar eu nu m-am putut abţine să nu spun ‘da’. M-am simţit ca un copil de 8 ani. Mă gândeam : ‘Chiar am posibiliatea să mă aflu în acest film cu toate aceste lucruri fantastice în jurul meu. »

A jucat într-o mulţime de filme de succes, iar Colin se miră că încă mai reuşeşte să obţină roluri şi că nu i se pare deranjant programul nebun pe care îl are. « Dacă eşti norocos şi ai şansa de a munci – eu am din plin, din fericire – parcă totul pare uşor. Ai parte şi de foarte multe beneficii. Nu e de parcă ai lucra în mină. Hoteluri nu sunt deloc urâte. Dar, totuşi, este obositor şi ţi se cam face dor de casă şi de cei dragi. », a mai spus actorul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava