Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV”, Societatea pentru Egalitate de Gen SEG, Asociația Plai Străbun, Asociația Alecs Group, în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava, Primăria Mun. Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului – Suceava, Palatul Copiilor – Suceava, Asociația Unităților de Cult Ortodoxe Proprietare de Păduri din Protopopiatele Suceava și Rădăuți, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Patronatul Tinerilor Întreprinzători Județul Suceava şi, Shopping City – Suceava, organizează în data de 10.12.2017, începând cu ora 1330, Concursul judeţean „Colind de Crăciun” ediţia a VII-a, la Shopping City Suceava, unde vor participa peste 1200 de elevi din unitățile școlare și din Centrele de Plasament sucevene.

Concursul „Colind de Crăciun” se înscrie în calendarul Proiectului „Dezvoltarea abilităților pentru copiii și tinerii proveniți din familii defavorizate, pentru cei instituționalizați” derulată în perioada iulie – decembrie 2017, evitând fenomenul de marginalizare a copiilor aflaţi în dificultate, promovarea egalitatii de șanse, dar şi a tradiţiilor bucovinene.

Daruri vor oferite de Moş Crăciun, cu sprijinul sponsorilor concursului: Fundaţia Social Culturală „Victoria” şi General Construct, S.C. Simba Invest din Bacău, S.C. Alka Trading din Bucureşti, S.C. Rocast Nord Suceava, Grupul de firme Orizont Suceava, Petrocont, Ocolul Silvic Bisericesc Ilișești, Tipo Manifest Suceava, S.C. Georom Impex, Rotti Grill, Cozonac Bujor, Hel Dent, Ferovali – Șcheia, Notar Public Raluca Nichita, Palatul Copiilor Suceava și, Shopping City – Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava