Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Colonelul Marian Mircea Liviu este şeful Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni. În urma susţinerii unui examen, acesta a fost numit comandantul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române. Colonelul Liviu Marian, şeful Catedrei Pregătire Socio-Umană şi Limbi Străine din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, a condus din luna februarie 2013 unitatea.Atunci a fost împuternicit în funcţie prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române. Schimbarea a survenit în urma promovării şi împuternicirii comandantului şcolii fălticenene, colonelului Laurenţiu Hopu, ca şef Serviciu Formare Profesională şi Documentare din cadrul Direcţiei Resurse Umane a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.
Colonelul Liviu Marian este ofiţer de carieră din anul 1990 când definitivează studiile Şcolii Militare de Ofiţeri Activi a Ministerului Interne şi este repartizat la unitatea de jandarmi din Fălticeni, unde a fost numit comandant de subunitate. În 1999 finalizează cursurile Facultăţii de Drept ale Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi. Avansează în funcţie, ocupând de-a lungul carierei atât posturi de comandă, cât şi de instructor militar, modelând cariera a sute de tineri militari, cursanţi şi elevi, cât timp unitatea a funcţionat ca Centru de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi până în 2008. Atunci, la Fălticeni, a fost înfiinţată Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi.

Colonelul Marian Mircea Liviu este şeful Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava