MOPAN Suceava

Debutul sezonului competiţional al Ligilor a IV-a şi a V-a a fost unul „fulminant”, din punct de vedere sportiv, dar se pare că şi din punct de vedere disciplinar. După doar şase runde disputate din campionatele judeţene au apărut deja şi motive de lucru pentru Comisia de Disciplină a AJF Suceava. Cea mai gravă abatere de la Regulament a apărut la partida dintre Moldova Drăguşeni şi Bradul Putna, acolo unde suporterii locali nu au acceptat, se pare, un gol marcat în prelungiri.
„Noua, Comisie de Disciplină a AJF Suceava doreşte să rezolve cât mai puţine lititgii şi în principiu să nu aibă activitate multă. Deocamdată, în acest debut de sezon competiţional, am dat 48 de sancţiuni, ele fiind unele obişnuite, dacă se poate spune acest lucru.
La meciul Moldova Drăguşeni – Bradul Putna ne-am aflat într-o situaţie deosebită în care am încercat să analizăm toate aspectele. „Scandalul”, dacă se poate numi aşa, a pornit în prelungiri după ce arbitrul de centru a validat un gol marcat de oaspeţi la scorul de 2-2!
Se pare că spectatorii de la meci au pătruns pe teren şi şi-au manifestat dezaprobarea într-un mod reprobabil.
„Într-un meci direct din cadrul unei competiţii sportive nu există altă posibilitate decât să fie un învingător şi un învins. Aşa sunt competiţiile sportive.
Incidentul de la Drăguşeni este unul care a fost analizat din toate punctele de vedere şi se vrea fi un exemplu pentru tânăra generaţie care vrea să joace fotbal. Este regretabil faptul că cei mai mici au urmărit un asemenea eveniment şi vrem să schimbăm acest lucru. „ a declarat vicepreşedintele Comisiei de Disciplină a AJF Suceava, Florin Leuciuc.
Moldova Drăguşeni, după incidentele din meciul cu Bradul Putna, terenul a primit o suspendare de 3 etape, doi jucători au primit câte 6 etape, iar meciul a fost câştigat de Putna cu 3-0.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava