MOPAN Suceava

În şedinţa de vineri a Comisiei Judeţene de fond judiciar a fost validat dreptul de proprietate pentru o suprafaţă de 180 de hectare de teren. Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că în şedinţă au fost analizate dosarele depuse de comisiile locale de fond funciar din Câmpulung Moldovenesc, Frasin, Breaza, Cîrlibaba, Dorna Arini, Frătăuţii Noi, Izvoarele Sucevei, Mitocu Dragomirnei, Panaci, Pojorâta, Şaru Dornei, Vama, Vultureşti, Fălticeni, Adâncata, Arboe, Bălăceana, Bosanci, Cornu Luncii, Dărmăneşti, Dumbrăveni, Frătăuţii Vechi, Iaslovăţ, Moldova Suliţa, Muşeniţa, Stroieşti, Şcheia, Udeşti, Voitinel şi Horodniceni.

În urma analizei dosarelor depuse, membrii comisiei au hotărât validarea unui număr de 25 de documentaţii pentru o suprafaţă de 180,65 ha din care 10,25 ha teren agricol şi 170,40 ha fond forestier.

Sinescu a mai spus că pe ordinea de zi s-au mai aflat şi 15 solicitări din partea unor comisii locale de fond funciar privind modificarea unui număr 18 titluri de proprietate, în sensul schimbării denumirii amplasamentului sau corectării numelui unor parcele.

“Propunerile de modificare a 11 titluri de proprietate au fost amânate în vederea stabilirii unei proceduri comune cu de către Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi colectivul de lucru al Comisiei judeţene pentru corectarea acestora şi realizarea aceleiaşi documentaţii de către comisiile care solicită acest lucru”, a precizat prefectul judeţului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava