Concert pascal
MOPAN Suceava

Două proiecte importante destinate reindustrializării României au primit aviz pozitiv din partea Comisiei Europene,  a anunţat marţi la Suceava iniţiatorul acestor proiecte, europarlamentarul PSD Victor Negrescu. El a declarat că proiectele au o valoare totală de 6 milioane de euro iar unul dintre ele va fi destinat mai mult ca sigur regiunii de nord est din care face parte şi judeţul Suceava.

„Am obţinut din partea Comisiei Europene în urmă cu câteva săptămâni avizul pozitiv şi cel mai mare calificativ pentru două proiecte importante destinate reindustrializării României. Fiecare proiect, acţiuni pregătitoare aşa cum sunt ele denumite valorează 3 milioane de euro, iar în total sunt 6 milioane de euro. Unul din cele două proiecte mai mult ca sigur va fi destinat regiunii de nord est şi mi-aş dori dacă se poate ca Suceava să devină un punct atractiv pentru implementarea acestui proiect. Proiectul despre care vă spun se numeşte fabrici inteligente şi este un proiect deja implementat în ţările din vestul Europei”, a spus Negrescu.

Victor Negrescu a ţinut să sublinieze că a fost primul europarlamentar care a obţinut de la Comisia Europeană un milion de euro pentru un proiect pilot destinat creşterii accesului la serviciile medicale în mediul rural. Proiectul a fost demarat deja la nivelul Comisiei Europene urmând ca în toamna acestui an să aibă loc o licitaţie pentru satele din România. „Cei care vor implementa o soluţie şi vor avea rezultate pozitive vor beneficia ulterior de o finanţare suplimentară de 3 milioane de euro”, a mai spus Negrescu.

Comisia Europeană va finanţa două proiecte destinate reindustrializării României propuse de un europarlamentar PSD, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava