MOPAN Suceava

Trupa Compact va concerta de Ziua Naţională, 1 Decembrie, în cadrul evenimentului „Romanian Ski Days”, care se va desfăşura în Kaprun, Austria.
Membrii formaţiei – Paul Ciuci, Adrian Tinca, Aurel Vasilescu şi Adrian Kiseleff – pregătesc, în prezent, show-ul pentru întâlnirea cu cei care vor sărbători Ziua României în Austria, la început de „sezon alb”.
Paul Ciuci, solistul trupei, declară: “Aşteptăm cu nerăbdare întâlnirea cu fanii noştri în cadrul Romanian Ski Days. Ne bucurăm că, de Ziua Naţională, am fost invitaţi să luăm parte la acest eveniment şi promitem un show special. Vom cânta piese mai vechi şi mai noi şi, desigur, vom prezenta şi cu acest prilej recent lansata melodie «Zâmbetul din ochii tăi», care va apărea pe albumul Compact 2014”.
„Romanian Ski Days” se află la a patra ediţie, iar evenimentul reprezintă o îmbinare a sporturilor de iarnă cu party-uri şi concerte. Staţiunea Kaprun, aflată la aproximativ 80 km sud de Salzburg, a fost aleasă pentru desfăşurarea evenimentului întrucât în România, din lipsa zăpezii, nu se putea organiza o asemenea manifestare de 1 Decembrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava