• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Trupa Compact anunţă că va susţine un concert caritabil la Braşov, în data de 11 aprilie, venind astfel în sprijinul fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei, care ajută persoane diagnosticate cu boli incurabile. Toate fondurile obţinute din vânzarea biletelor pentru acest concert vor avea ca destinaţie susţinerea unor servicii socio-medicale oferite de HOSPICE pacienţilor.

Paul Ciuci, solistul formaţiei, declară: “Eu şi colegii mei am răspuns afirmativ invitaţiei Fundaţiei HOSPICE de a susţine un concert caritabil în beneficiul unor persoane care luptă cu boala. Sperăm, ca de fiecare dată când ne implicăm în astfel de iniţiative, să putem ajuta oameni aflaţi în suferinţă”.

Activitatea HOSPICE se adresează pacienţilor – copii şi adulţi -diagnosticaţi cu o boală incurabilă care nu mai răspunde la tratament.

Fundaţia se ocupă de ameliorarea stării bolnavilor prin îngrijire paliativă.

Compact, concert caritabil la Braşov, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava