MOPAN Suceava

Compania de consultanță, asistență, reprezentare și intermediere imobiliară Freedom Group, condusă de antreprenorul Octavian Bădescu, deschide accesul în acționariat și pune la vânzare pachete totalizând 750.000 de acțiuni (75%) din totalul de 1.000.000 pentru a accelera expansiunea în piață.

Astfel, începând cu luna octombrie, cei interesați (investitori, proprietari de agenții și agenți imobiliari) pot achiziționa pachete de minimum 1%, la prețul fix de la lansare, de 2,5 lei per acțiune. Inițiativa continuă proiectul unic demarat în urmă cu un an de Freedom Group, care vizează construcția celei mai mari rețele din lume deținute de către agenții imobiliari, care își pot păstra atât brandul propriu, cât și 100% din veniturile obținute din tranzacții.

”Compania are deja aproape 12% din acțiuni deținute de către investitori și agenți, dar expansiunea a fost încetinită de caracteristicile anului 2020 și de faptul că noi cesionăm acțiuni în cantități limitate și la prețuri în creștere, toate acestea limitând viteza de dezvoltare. Pentru a accelera acest proces am decis ca vânzarea de acțiuni să fie impulsionată prin introducerea în ecuație a cât mai multor „dezvoltatori de business”, fără a ne limita doar la transferarea de acțiuni “en-detail” direct către agenți. Astfel, oportunitatea se adresează tuturor categoriilor de investitori, brokeri/owneri, agenți imobiliari sau business developeri interesați de a fi parte dintr-un proiect de anvergură. Conform calculelor noastre, este necesar acum să lărgim baza de acționari și să le oferim acestora oportunități de contribuție la dezvoltare și de marcare de profituri, pentru ca firma să ajungă cât mai repede în România la acel nivel de 250-450-650 consultanți, unde valoarea acțiunii calculată ca multiplu de profit va fi de 15-25-50 lei.
Este o decizie strategică, prin care avem deschiderea de a lucra cu “distribuitori” în fluxul de dezvoltare, de a ceda majoritatea și prin care transferăm, practic, cea mai mare parte a oportunităților de profit către cei care vor investi în propria lor companie, deținătoare a unui brand, a unui portal imobiliar și a unui întreg set de instrumente tehnologice, în continuă dezvoltare, menite a adăuga valoare agențiilor, agenților și clienților”, a explicat Octavian Bădescu, fondator Freedom Group.

Prin acest demers, compania urmărește să angreneze în mod direct un număr de până la maxim 75 de noi acționari care vor putea angrena alți agenți, transferând dacă doresc, la rândul lor, acțiuni către zeci de alți agenți, proprietari de agenții sau investitori interesați, în perioada 2021-2025, la prețuri pornind de la un nivel apropiat de cel actual de en-detail și ajungând până la 25-50 lei în următorii ani.

”Obiectivul meu a fost și rămâne acela de a pune și de a lăsa agenților la dispoziție o mare rețea, un brand, un portal și instrumente deținute chiar de către agențiile afiliate, de către agenții afiliați. Ne dorim ca astfel să accelerăm procesul. Astfel încât, ca fondator, mă voi limita la a păstra minimum 100.000 acțiuni, pe care nu intenționez să le transfer altor agenți, cel puțin până când această companie nu ajunge lider pe piața românească, adică până când valoarea acțiunii nu va ajunge într-o zonă cât mai apropiată posibil de 50 lei”, a spus Octavian Bădescu.

Tot în această toamnă, Freedom Group va operaționaliza și faracomision.ro, un proiect complementar, destinat pieței de tranzacționare fără agent (FSBO) și generării de lead-uri calificate agențiilor si agenților afiliați și co-proprietari ai rețelei Freedom Group, dezvoltat împreună cu o companie specializată în online. Acest proiect poate deveni și parte integrantă a companiei Freedom Group, adăugându-i valoare și generând practic o adresare extinsă către întreaga piață de tranzacționare imobiliară.

După implementarea cu succes a acestor proiecte care acoperă integral piața de tranzacționare imobiliară românească, compania vizează extinderea lor la nivel internațional.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava