MOPAN Suceava

Cursa spre performanţă în rugby-ul românesc este una nelipsită de provocări, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional. Însă echipa de la Gura Humorului îşi propune să crească de la an la an, cu paşi siguri.

Înfiinţată în vara lui 2018, Rugby Club Gura Humorului s-a născut din dorinţa unor oameni de rugby de a da o şansă reală de promovare tinerilor jucători de la Gura Humorului. Oraşul reprezintă o pepinieră a rugby-ului românesc, o zonă unde mulţi jucători profesionişti de valoare şi-au făcut junioratul. Rugby Club Gura Humorului activează în Divizia Naţională de Seniori (al doilea eşalon valoric al rugby-ului românesc) iar în momentul de faţă sunt în plin sezon competiţional, pentru returul 2021.
Clubul bucovinean promovează, totodată, un model de cooperare între societatea civilă şi autorităţi, fiind la momentul actual printre puţinele cluburi de rugby finanţată în totalitate privat din România.

„Proiectul Rugby Club Gura Humorului s-a născut ca o continuare a proiectului Rugby pentru toţi, dezvoltat şi implementat de Fundaţia Te Aud România. Ştiam, mai mult sau mai puţin, de la început că ne aşteaptă un drum lung, greu şi anevoios. În acelaşi timp, iniţiativa noastră combină performanţa şi dezvoltarea îndreptată spre performanţă cu dezvoltarea societăţii şi comunităţii în care trăim. Trăim vremuri incerte datorită contextului pandemic internaţional care a afectat toate sectoarele, cu atât mai mult mediul de business care devine din ce în ce mai reticent în a sustine acţiuni de acest fel. Însă, acum mai mult ca oricând, rugby-ul romanesc are nevoie de noi, pentru a putea inspira tinere generatii. Ne dorim să facem echipă cu oameni competitivi, dornici să performeze şi să se autodepăşească constant, pentru că doar aşa putem inspira comunitatea. Şi în acest sens, suntem bucuroşi şi mândri să anunţăm că, începând cu această toamnă îi avem alături pe cei de la Tarsin – în calitate de partener de
mobilitate”, declară Gabriela Popescu, preşedintele Rugby Club Gura Humorului.

TARSIN este o societate privată înființată în anul 1996, destinată transportului intern şi internaţional de călători, având sediul central în Rădăuți. Oferă servicii de calitate, reușind să depășească granițele României cu destinații constante în Italia, Austria, Germania, Belgia, Anglia și Irlanda.

Firma suceveană nu este deloc străină de susţinerea sportului românesc. La nivel naţional, aceştia au parteneriate cu importante echipe judeţene şi naţionale.

„Firma noastră nu este deloc străină de susţinerea sportului românesc atât la nivel regional, cât şi la nivel naţional. Cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul în care activăm, ne mândrim că suntem un actor important în susţinerea sportului. De fiecare dată am oferit echipelor noastre cele mai bune condiţii de deplasare şi ne propunem acelaşi lucru şi prin parteneriatul cu Rugby Club Gura Humorului” , transmite Corneliu Lucescu patronul firmei Tarsin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava