MOPAN Suceava

La o săptămână de la lansarea „Sigiliului de securitate a pasagerilor”, noul standard în industria închirierii de autoturisme este deja implementat de mai multe companii din România și Republica Moldova.

În data de 30 aprilie 2020, agenția ieșeană Travis Tourism a anunțat lansarea primului standard asociativ de curățenie, igienă și securitate pentru pasageri, în parteneriat cu peste 20 de furnizori și parteneri din România și din străinătate, care furnizează servicii de închirere de autoturisme și transferuri private.

„Ne bucură să vedem că standardul nostru este implementat de companiile partenere din Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, București și Chișinău. Colegii noștri care utilizează platformele Travis Tourism de rezervări online au înțeles că se impun măsuri noi de curățenie și sănătate, în condițiile noi în care își va desfășura activitatea turismul în România. Îndemnăm pasagerii să caute simbolul acestui standar pe site-urile firmelor de la care doresc să închirieze mașini.”, menționează Alin PĂTRU, Business Development Manager al firmei ieșene.

Travis Tourism insistă că, la fel de importantă pentru creșterea încrederii publicului în serviciile de închiriere auto și transferuri este și asigurarea transparenței, privind starea tehnică și vechimea autoturismelor ori istoricul de accidente al soferilor în cazul închirierilor auto cu șofer.

Informații despre standard pot fi accesate, aici: https://www.romaniatransfers.eu/rent-safe/103

Despre Travis Tourism: Travis Tourism, membru al rețelei globale ATG, este o companie înființată la Iași în anul 2002 și una dintre cele mai importante agenții de turism de afaceri din România. Travis Tourism deține o flotă proprie de peste 120 de vehicule pentru închiriere și pentru transferuri private.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava