• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Anul viitor la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan” Suceava va fi amenajat un compartiment de chirurgie plastică și arși, a anunțat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. ”Este o noutate pentru zona noastră pentru că din păcate viața ne-a arătat că avem nevoie de așa ceva”, a spus Flutur. El a adăugat că în 2019 la Spitalul Județean se va începe supraetajarea corpului D în vederea înființării unui bloc operator cu patru săli. ”Am finalizat de asemenea documentația pentru ambulatoriul la secția de boli infecțioase. Studiul pentru heliport este finalizat și el și îl facem anul viitor. Apoi, vom face un parc, locuințe ANL pentru medici. Am semnat contractul cu ANL pentru 30 de locuințe în curtea spitalului vechi. Vrem să cumpărăm un scintigraf anul viitor și să amenajăm cantina restaurant prin supraînălțarea corpului E. Sunt proiecte curajoase”, a mai spus Flutur.

Compartiment de chirurgie plastică și arși la Spitalul Județean Suceava în 2019, 8.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava