Concert pascal
MOPAN Suceava
Echipa formată din Mădălina Mitricioaei, Ionuț Șandru și Alexandru Bilius s-a clasat pe locul I la cea de-a IV-a ediție a concursului studențesc „25 de ore la USV”. Competiția este organizată de Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul instituției academice sucevene.
Potrivit unui comunicat remis de Universitate, echipa cîștigătoare a fost antrenată deșeful de lucrări doctor inginer Adrian Petrariu și a reușit să livreze, în cele 25 de ore ale concursului, o soluție funcțională care a combinat o aplicație PC, dispozitivul cu senzori furnizat de organizatori și un sistem electronic propriu. Competiția este una de natură tehnică și își propune să testeze și să valideze abilitățile de dezvoltare hardware și software, precum și creativitatea și perseverența de a realiza, într-un timp limitat, aplicații tehnice performante. Tema concursului din acest an a constat în dezvoltarea unei aplicații care folosește mișcarea și gesturile mîinilor utilizatorilor drept modalitate de a interacționa cu un sistem informatic.
Pe locul II s-a clasat echipa alcătuită din Daniel Polocoșer, Ilie Alberto Cîrdei, Marian Ciornei și David Ioan Cosovan. Antrenorul acestora a fost șeful de lucrări doctor inginer Remus Prodan.
Locul III a revenit echipei formate din Cristian Cumpăratu, Bogdan Ursu, Marian-Theodor Nicorescu și Andrei Mutu, antrenată de conferențiarul universitar doctor inginer Călin Ciufudean. În competiție au intrat patru echipe.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava