Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipele Railex şi Inter Conti au reprezentat judeţul Suceava la turneul final al Cupei României la minifotbal, o competiţie care a adunat recent, la Bistriţa, 64 de formaţii.

Formaţia Railex, grupare patronată de Ilie Lahman, a reuşit să se claseze pe primul loc în grupa din care a făcut parte, după 6-2 cu Iancris Râmnicu Vâlcea, 3-1 cu Borussia Hermanstadt Sibiu şi 3-0 cu Rossoneri Arad. În şaisprezecimi, echipa pregătită de Costel Ilie a trecut cu 3-2 de Roşu Deva, pentru ca în optimi să-i elimine clar, cu 3-0, pe cei de la Luciano Arad. Drumul formaţiei Railex la ediţia din acest an a Cupei României s-a oprit în sferturi. Sucevenii au condus cu 1-0 şi 2-1 confruntarea cu băimărenii de la VLD Transport, însă s-au văzut egalaţi chiar în ultimul minut din timpul regulamentar, pierzând mai apoi duelul în urma loviturilor de departajare, cu 9-8.

Ca şi Railex, Inter Conti a ieşit tot cu trei victorii din faza grupelor: 3-0 cu Frontiera Galaţi, 6-1 cu Cristur Hunedoara şi 6-2 cu Independentul Darabani. Trupa manageriată de Mihai Ududec a avut neşansa să dea în şaisprezecimi peste echipa care avea să devină câştigătoarea Cupei României, gruparea La Bolta Alba Iulia, scorul final fiind de 6-3 în favoarea grupării ardelene.

Iată şi loturile de jucători cu care cele două formaţii sucevene au abordat turneul de la Bistriţa:

Railex: Cătălin Pascal, Dănuţ Tipa, Laurenţiu Berezoschi, Andrei Bijec, Ovidiu Bosancu, Segiu Corban, Adrian Gafiţa, Alex Ghiviziu, Nicolae Gliga, Mihai Guriţă, Vlad Leuciuc, Vlad Murariu, Bogdan Pantea, Viorel Stan şi Radu Tomescu. Dintre aceştia, Ovidiu Bosancu şi Sergiu Corban sunt jucători foarte cunoscuţi la acest nivel, ei având în palmares câte un titlu de campion european cu echipa naţională de minifotbal a României.

Inter Conti: Andu Vornicu, Andrei Lucaciu, Răzvan Andreica, Alex Afloarei, Ionuş Boghiu, Lucian Burlacu, Daniel Cazacu, Cezar Minciună, Marius Onciu, Dinu Oniu, Cristian Popescu, Petru Răzlog, Vladimir Răzlog, Marius Romaniuc, Cristian Spătar şi Vasile Tcaciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava