Concert pascal
MOPAN Suceava

Comuna Berchișești a îmbrăcat astăzi haine de sărbătoare. Locuitorii au sărbătorit hramul comunei dar și pe Sfântul Ierarh Nicolae. Primarul Violeta Țăran a transmis un mesaj emoționat către cetățenii săi:

”Astăzi este Hramul Comunei Berchișești și o sărbătoare religioasă de mare importanță pentru lumea creștin-ortodoxă: Sfântul Ierarh Nicolae! Avem, iată, un fericit prilej de a reuni membri familiilor noastre cu rudele plecate departe, de a împărtăşi bucuria revederii, de a depăna amintiri dragi şi emoţii din vremea copilăriei. De asemenea, hramul de astăzi mai demonstrează încă o dată că aşezarea noastră este un leagăn al civilizaţiei şi al culturii, care respectă şi promovează tradiţiile şi valorile strămoşeşti. La ceas de sărbătoare, vă transmit că datoria de onoare a fiecărui cetăţean din Berchişeşti este cea de a păstra, cultiva şi propovădui străvechile tradiţii bucovinene şi româneşti, dar şi de a contribui, prin faptele noastre, la prosperitatea comunei şi la cursul său reformator.  Stimații mei locuitori, dragi creștini,

Vă doresc multă bucurie și lumină în aceste zile de iarnă frumoasă!

Vă doresc să vă iubiți comuna, să aveți grijă de locul în care trăiți, să vă înțelegeți cu oamenii dragi şi cu vecinii! Cu toții ne dorim să avem o comună mai curată, mai luminoasă, mai bine organizată, cu un viitor modern și atractiv pentru viitoarele generaţii.  Fie ca în casele dumneavoastră să domnească mereu bunăstarea, pacea şi voia bună, speranţa în ziua de mâine, şi să trăiţi numai evenimente frumoase cum este şi sărbătoarea de astăzi!  Să avem o iarnă minunată! La Mulți Ani, Berchișești!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava