MOPAN Suceava

Comuna Forăști se alătură localităților care au primit, astăzi, fonduri de la Consiliul Județean Suceava, ca urmare a unei hotărâri care a fost adoptată în ședința de astăzi a deliberativului județean. La propunerea președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, primăria Forăști va primi o sumă de 160.000 de lei din fondul de rezervă bugetară aflată la dispoziția administrației județene. De precizat că pe lângă Forăști, Consiliul Județean Suceava a întins o mână de ajutor orașului Salcea și comunelor Pojorîta,  Frătăuții Noi, Mușenița și Ulma, unitați administrativ-teritoriale  aflate în situație de extremă dificultate. La initiativa vicepreședintelui Consiliului Județean, Cristinel Crețu, cele cinci localități vor primi din Fondul de rezerva bugetară un ajutor financiar total de 1,15 milioane de lei. Astfel, Salcea și Pojorâta vor primi câte 300.000 de lei, Ulma și Mușenița câte 150.000 de lei iar Frătăuții Noi 250.000 de lei. Banii vor fi alocați în ședința deliberativului județean de vineri, 26 noiembrie.

În ședința de astăzi a CJ Suceava, Gheorghe Flutur a spus că pentru primăria Forăști s-au alocat ultimii bani care mai erau în fondul de rezervă bugetară.

În același timp, Flutur a spus că în perioada următoare, noul Guvern va face o nouă rectificare bugetară, prin care mai multe primării din județ vor primi fonduri. „Am avut discuții cu noul premier și zilele viitoare va fi o rectificare, preponderentă pentru primăriile care au primit sume mai mici la ultima rectificare. Se face astfel un fel de echilibrare. Noi de la Consiliul Județean am dat tot ce am avut, dar diferența va veni cred de la Guvern foarte repede”, a spus Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava