Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PDL, Ioan Bălan, candidatul ARD pentru un nou mandat în colegiul 2 împreună cu liderul județean al democrat liberalilor, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru Senat în colegiul 2 Suceava, s-au aflat vineri în campanie electorală printre locuitorii din Ipotești, însoțiți fiind de primul om al comunei, primarul Dumitru Corjuc. Democrat liberalii au primit mulțumiri pentru sprijinul acordat comunei în acest mandat dar în același timp au primit și asigurări că vor fi susținuți la votul din 9 decembrie. ”Vreau să mulțumesc domnului deputat Bălan și domnului senator Flutur pentru sprijinul acordat comunei Ipotești unde într-un timp foarte scurt s-au făcut foarte multe lucruri. Sunt sigur că cetățenii vor ține cont de acest lucru și o să voteze pe 9 decembrie echipa Bălan-Flutur”, a declarat primarul Corjuc.

 

Bălan: ”La toate alegerile comuna Ipotești a fost fruntea”

Deputatul Ioan Bălan a ținut la rându-i să-i asigure pe cei din Ipotești că parteneriatul cu primarul, cu comuna, se va dezvolta în viitorul mandat. ”Suntem la Ipotești o comună în care realizările se văd cu ochiul liber. La toate alegerile comuna Ipotești a fost fruntea realizând scoruri electorale deosebite. Suntem aici pentru a vorbi cu oamenii, să-i asigurăm că și de acum încolo vor fi sprijiniți de primar, că și de acum încolo se va vorbi de parteneriatul Bălan-Flutur-Corjuc, că și de acum încolo acest parteneriat va funcționa. Îi mai asigurăm pe oameni că acest nou mandat îl voi începe cu mai multă experiență decât cel de acum”, a declarat Ioan Bălan.

 

Flutur promite sprijin pentru satele Lisaura și Tișăuți

Președintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a ținut să-i mulțumească primarului Corjuc că este alături de candidații ARD și să transmită locuitorilor comunei că se pot baza pe ajutorul său și în viitor. ”Suntem în comuna Ipotești o comună de la poalele municipiului Suceava și vreau să-i mulțumesc primarului Corjuc că este alături de noi împreună cu domnul deputat Bălan. Aici s-au făcut multe lucruri cu ajutorul domnului deputat Bălan însă oamenii așteaptă și alte lucruri de la această echipă a noastră. Ipoteștiul e o localitate în care se contruiește foarte mult cu oameni harnici care au nevoie de utilități, de drumuri și voi fi alături de ei în continuare. Mă bucur că aici alături de noi se află instituții precum biserica și asigurăm de implicarea noastră directă ca să facem ceva și pentru satele Lisaura și Tișăuți”, a spus Flutur.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava