Trasee Eminesciene

PROIECTARE ŞI EXECUŢIE CAMPUS ŞCOLAR LA LICEUL CU PROGRAM SPORTIV SUCEAVA

Municipiul Suceava în parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv Suceava va implementa în perioada Noiembrie 2014 – Decembrie 2015 proiectul ”Proiectare si executie campus scolar la Liceul cu Program Sportiv Suceava” cod SMIS 52313, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 3 – Imbunătăţirea infrastructurii sociale, Domeniul major de intervenţie 3.4 – Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă.

Valoarea totală a proiectului este de 17.899.791,48 Lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă este de 10.542.437,15 Lei.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătăţirea infrastructurii sociale din Municipiul Suceava prin reabilitarea şi modernizare campusului şcolar al Liceului Sportiv din Suceava, în vederea asigurării pe termen mediu şi lung a accesului populaţiei din judeţul Suceava, şi nu numai, la învăţământul gimnazial şi liceal în condiţii de desfăşurare a procesului educaţional şi în condiţii de cazare şi servicii complementare  la standarde europene.

Obiectivele  specifice ale proiectului:

  • Modernizarea campusului prin construcţia unui cămin în vederea oferirii serviciilor de cazare;
  • Modernizarea campusului prin construcţia unei cantine în vederea furnizării de servicii suplimentare cazării: servicii de alimentaţie în regim de cantină la preţuri accesibile şi standarde europene;
  • Modernizarea campusului prin realizarea unor ateliere în vederea dezvoltării procesului de învăţământ;
  • Reabilitarea terenurilor de sport în vederea desfăşurării orelor de educaţie fizică într-un mod cât mai propice dezvoltării.

Proiectul se va desfasura pe parcurscul a 12 luni.

Autoritatea de management pentru Programul Operațional Regional 2007 – 2013 este Ministerul Dezvoltării Regionale și Adminstrației Publice, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în regiunea de Dezvoltare Nord Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Locul de desfasurare a proiectului este teritoriul municipiului Suceava.

Pentru informații suplimentare despre derularea proiectului, vă rugăm contactați pe dl. Dan Dura – Manager de proiect, tel. +(40)0230.212.696 int. 117, fax +(40)0230.520.593, e-mail: dandura@primariasv.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Primăria municipiului Suceava

Primăria municipiului Suceava
Primăria municipiului Suceava
Suceava, Bd. 1 Mai nr. 5A, 720224
Telefon: 0230 212 696 / Fax: 0230 520 593

Voteaza Juravle Ionel Adrian
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava