Ziua Femeii este sărbătorită în avans la Iulius Mall Suceava, cu un cadou muzical. Tenorul Vlad Miriță a pregătit cele mai frumoase melodii, pentru a le încânta pe doamne și domnișoare.

Duminică, 6 martie 2016, de la ora 17.00, pe scena amplasată la etajul Iulius Mall Suceava, în zona food court, va fi susținut un concert special dedicat femeilor. Renumitul tenor Vlad Miriță va interpreta rolul unui gentleman interbelic, oferindu-le în dar doamnelor și domnișoarelor cele mai frumoase melodii reprezentative pentru acea perioadă. Spectacolul „Iubesc Femeia – povestea bărbatului interbelic” cuprinde muzica unor vremuri impregnate cu ritmuri elegante, care aduc un omagiu frumuseții feminine. Invitatele speciale la eveniment vor fi clientele Iulius Mall Suceava, dornice să petreacă o seară aparte, în compania muzicii de calitate.

Tot cu prilejul Zilei Femeii, până pe 8 martie, la Iulius Mall Suceava se desfășoară campania „Dă play la primăvară!”. Toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei pot participa la tombola primăverii. Tot ce trebuie să facă este să vină cu bonurile fiscale la Centrul Info și să completeze taloanele de participare. În urma extragerilor din 8 martie, trei norocoși vor primi câte două bilete la concertele artiștilor favoriți: Julio Iglesias (Iași, 11 mai), Enrique Iglesias (București, 12 mai) și Smiley (București, 1 iunie). În plus, primii 200 de participanți din fiecare zi vor fi premiați instant cu: brățări cu cristale Swarovski, sticky bluetooth speaker, căști audio fashion, vouchere la salonul de înfrumusețare Glow Beauty Place, abonamente la solarul Chocolat By Bronzmania, seturi de cosmetice Organic Store sau Mondo Kosmetik, vouchere la Atlantis Gold sau băuturi răcoritoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava