Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Asociaţia „Salvează o inimă” în parteneriat cu A.S.C.O.R Suceava vă invită marţi 23 aprilie 2013 ora 17:00 la Biserica Sfântul Dumitru din Suceava la concertul caritabil: „Urcuş spre înviere”, sustinut de Grupul Psaltic „Macarie Ieromonahul”. Scopul evenimentului este strangerea de fonduri care vor fi donate copilului Albert Puscaşu.

Nu este durere mai mare pentru parinti, dacat sa isi vada copilul bolnav si neputiincios,sa nu poata sa faca mai nimic pentru a-i alina suferinţa. Prin aceste clipe grele trece familia Puscasu: Daniel si Simona din Suceava a carui suferinta este uneori greu de descris in cuvinte. Copilul lor:Albert Puscasu sufera de sindrom Lennox-o forma rara si severa de epilepsie,tetrapareza,retard neuropsihomotor sever,tetralogie fallot, esofagita de reflux,reflux gastroesofagian, hemoragii digestive.
Din pacate, fiecare zi a devenit o adevarata lupta pentru viata. La cei 4 anisori si 6 luni Albert nu vorbeste,nu merge,nu rade si nu plange. Ingrijirea unui copil special ca Albert presupune implicare maxima,nevoie de toata atentia noastra,de dragoste si siguranta dar nu in ultimul rand de resurse materiale. Povestea lui este una trista si misca profund,sensibilizeaza pe oricine care are un dram de omenie in suflet.
Cum diagnosticul iniţial, de tetralogie Fallot, a fost confirmat şi in Germania la clinica din Bad Oeynhausen,de catre renumitul cardiolog roman dr. Eugen Sandica , băieţelul va fi nevoit să treacă printr-o altă operaţie, dar mult mai complexă, însă nu chiar acum, aşa cum se aşteptau părinţii micuţului, ci în maximum 3 ani. In plus are nevoie de terapie medicala zilnic. Asa cum un copil sanatos merge la gradinita asa si Albert trebuie sa beneficieze de terapie medicala zilnic(kinetoterapie,hidroterapie,masaj medical, impachetari cu parafina,oxigenoterapie….etc). Dar cheltuielile sunt mari, aşa că orice ajutor acordat lui Albert şi familiei lui e binevenit. în plus, sunt probleme în a-i face rost de un praf special, Gaviscon infant, un pansament gastric ce-l ajută în vindecarea rănii pe esofag cauzată de esofagita de reflux pentru care Albert a fost operat in iulie 2012. Cu multă răbdare, cu puţină şansă, dar şi cu ajutorul oamenilor buni, Albert va putea deveni, într-o zi, un copil cu o viaţă aproape normală.

Cine vrea să-l ajute pe Albert poate dona bani pe numele lui, în contul
BANCPOST:

RO61BPOS34006322717RON02 – IN LEI,
RO93BPOS34006322717EUR02 – IN EURO,
SWIFT BPOSROBU
Titular PUSCASU BOGDAN DANIEL (tata)

Telefon: 0742.207.011 (mama- Puşcaşu Simona),
0740.474.743 (tata – Puşcaşu Daniel)
Povestea lui Albert o puteti citi pe blogul sperantapentrualbert.wordpress.com.

Concert caritabil pentru un copil care suferă de sindromul Lennox, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava