MOPAN Suceava

Astăzi, 28 noiembrie 2018, Cluj-Napoca va fi gazda unui eveniment inedit: 100 de artiști, din patru generații diferite, se unesc într-o singură trupă, numită “100 pentru România”, la BT Arena (Sala Polivalentă), ora 19:30.

“Ne bucurăm foarte mult să putem aduce proiectul și la Cluj-Napoca! Succesul avut deja la Sibiu și București ne motivează să oferim un spectacol de calitate mai departe, și în inima României și să vă așteptăm cu mic și cu mare! 100 de voci și instrumente diferite vor cânta și simți în același timp aceeași emoție și vă promitem un eveniment de 100 de minute de muzică legendară! Pentru o Romanie mai bună. Diferiți, dar ÎMPREUNĂ”, a declarat Flavius Buzilă, managerul proiectului “100 pentru România”.

Cele mai cunoscute și îndragite piese din istoria muzicii romanești din trecut și până astăzi vor fi aduse în fața publicului de la BT Arena, de către Florin Grigoraș, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Adrian Despot, Călin Goia, Stefan Boldijar, Adrian Despot și Flavius Buzilă. Evenimentul este un tribut unic adus muzicii și culturii românești; piese care au impactat societatea românească și românii de pretutindeni și au bucurat și inspirat generații întregi și încă o mai fac și astăzi.

“Centenarul n-ar trebui să fie doar prilej pentru vorbe frumoase, ci mai ales o ocazie pentru fapte care să inspire. Unirea nu înseamnă doar teritorii, ci mai ales <<cuget și simțiri>>, cum spuneau înaintașii. A fi uniți nu înseamnă a fi toți la fel, ci a avea un țel comun, acela de a nu fi doar români, ci români mai buni. Care contribuie, inspiră și dau mai departe. Pentru acesta am creat proiectul <<100 pentru România >>.
Pentru ca muzică deschide minți și atinge inimi. Pentru că muzica unește acolo unde orice altceva pare sa dezbine.” – a mai spus Flavius Buzilă.

Proiectul este o premieră muzicală pentru România și este organizat de Asociația Cultural – Artistică Hara, finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale iar la Cluj-Napoca este organizat în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca. Proiectul cuprinde evenimente – concert și în alte orașe, precum Sibiu, București și Suceava.

Bilete epuizate
Biletele evenimentului de la Cluj-Napoca sunt deja epuizate. Accesul este gratuit și se face în funcție de biletele cu valoare 0 pe care doritorii au avut ocazia să le rezerve pe site-ul bilete.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava