Comenzi MOPAN Suceava

Sub titlul „Deschide ușa creștine”, vineri, 16 decembrie, la Biserica Sf. Ilie a avut loc un impresionant concert de colinde susținut de elevii Școlii Gimnaziale din localitate, coordonați de cadrele didactice.
Înfiorați și emoționați, părinți, bunici, elevi și cadre didactice au cântat bucuria Nașterii Domnului.


Cu părintească grjă, conform datinei, preotul Bisericii Sf. Ilie – Eduard Gavrilei – gazdă credincioșilor de la mic la mare, a oferit copiilor colăcei și dulciuri – răsplata colindelor care anunță Nașterea Mântuitorului.
Pentru că sărbătoarea Crăciunului este sărbătoarea bucuriei de a dărui, părinții, elevii și cadrele didactice s-au gândit și la cei care nu vor sărbători într-o familie minunată ca a lor și au oferit cu larghețea inimii care îi caracterizează, cadouri copiilor instituționalizați la Căsuța de Tip Familial Șcheia, care au fost însoțiți de dl. Cristian Jiduc – coordonatorul acestui centru.


Activitatea se înscrie în șirul de activități de voluntariat SNAC a cadrelor didactice de la Școala Gimnzială Sf. Ilie, structură a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Păcurariu” Șcheia.


Directorul școlii, prof. Ioana Bahrincean, coordonatorul CTF Șcheia – Cristian Jiduc, coordonatorul SNAC – prof. Rodica Ungureanu au ținut să le mulțumească preotului Eduard Gavrilei, părinților, elevilor și cadrelor didactice – prof. Irina Condurache, Lăcrămioara Clucerescu, Gina Constantin, Roxana Crudu, Dana Maria Ignat, Lăcrămioara Confederat, Geanina Luca, Graţiela Neamţu, Vasile Andrei pentru că „ne-au învățat o dată în plus gestul nobil al dăruirii”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava