MOPAN Suceava

În acest sfârşit de săptămână, Iulius Mall Suceava îi invită pe bucovineni şi nu numai să se bucure de evenimente speciale, care vor asigura distracţia întregii familii. Concert Pepe, festival al berii, demonstraţii de gastronomie italiană, expoziţie de automobile româneşti care au făcut istorie, târg handmade şi ateliere de gătit pentru copii sunt surprizele Iulius Mall Suceava pentru un week-end relaxant de vacanţă.

De vineri până duminică, în perioada 22 – 24 august 2014, Iulius Mall Suceava organizează Festivalul Berii, unde va concerta Pepe. Cei prezenţi se vor destinde savurând un pahar din licoarea preferată în sezonul cald, pe care o vor completa cu preparate la grătar. Pentru cei mici va fi amenajat un parc de distracţii, în timp ce iubitorii muzicii vor avea nenumărate motive de bucurie. Vineri, de la ora 16.00, vor urca pe scenă Ansamblul Folcloric „Stejărelul” din CajvanaFanfara de la Stamate şi interpreta Adriana BucevschiSâmbătăde la ora 19.00, publicul va fi încântat cu momente de dans oferite de Bucovina Dance Studio şi Boomdance şi va aplauda vocea Ioanei Hrişcă. Invitatul special al serii este Pepe, care îi va face să danseze pe clienţii Iulius Mall, interpretând cele mai îndrăgite melodii latino din repertoriul său. Festivalul Berii continuă şi  duminică, atunci când îşi vor demonstra talentul membrii Ansamblului Arcanu, elevii Liceului de Artă „Ciprian Porumbescu”Fanfara de la StamateFormaţia DiamantFanfara din CalafindeştiAlexandru Recolciuc şi Sorin Filip.

În aceeaşi perioadă, la parterul Iulius Mall Suceava se desfăşoară o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Bucovinenii cu imaginaţie îşi vor prezenta iscusinţa în a crea bijuterii, decoraţiuni, aranjamente şi obiecte unice, lucrate manual.

Sâmbătă, 23 augustîntre orele 10.00 – 14.00, nostalgicii au prilejul de a admira bijuteriile pe patru sau pe două roţi care fac parte din istoria ţării. Expoziţia „Fabricat în România” reuneşte aproximativ 30 de maşini, motociclete şi biciclete autohtone cu vechime, fiind organizată de Retromobil Club România, în parcarea Iulius Mall Suceava. Printre mărcile prezentate se numără: Dacia, Aro, SR, Oltcit, Mobra, Carpaţi, TV şi PegasCel mai vechi exponat este un autoturism Dacia 1300 din anul 1969, primul an de fabricaţie al acestui model. Cei pasionaţi vor fi impresionaţi de frumuseţea vehiculelor şi vor putea asculta poveştile spuse de colecţionari.

Tot sâmbătă, de la ora 12.00, clienţii Iulius Mall Suceava sunt invitaţi la „Cucina Italiana”, în food court. Iscusitul bucătar italian al Ristorante Casanova va oferi demonstraţii de gătit. Acesta va prepara reţete din gastronomia din Italia, iar delicioasele preparate vor putea fi degustate de pofticioşi. Spectacolul culinar va fi completat cu un concert live susţinut de cvartetul Filarmonicii din Botoşani.

Duminică, 24 august, este timpul ca şi cei mici să se distreze. Prichindeii sunt aşteptaţi, de la ora 13.00, în incinta Ristorante Casanova, să participe la cele mai interesante şi antrenante ateliere de gătit. Copiii vor desluşi tainele bucătăriei, învăţând să facă pizza. Micii bucătari vor combina ingrediente, vor folosi ustensile specifice şi se vor delecta cu savoarea preparatului realizat chiar de ei. Înscrierile la atelierul de gătit se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceavaparticiparea fiind gratuită.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava