Concert pascal
MOPAN Suceava

Evenimentele organizate la Talcioc Cultural

 

1 noiembrie 2012, ora 21:00  – O SEARĂ DE FOLCLOR AUTENTIC ROMÂNESC

GINA PĂSĂILĂ & FORMAȚIA LUXOR joi seară de la ora 21 vin cu ritmuri nebune de „giucat”. Muzică populară autentică, de la noi d’acasă, cu port național purtat cu mândrie. Vă invităm să căutați prin pod iile, catrințele, brâiele și ițarii, să fie portul port și să încingem o horă și un gioc până rupem opincile.

Va fi prima seară dintr-o serie de evenimente alături de acești oameni talentați, fiecare cu un alt stil. Vă pregătim și niște surprize pentru cei care se vor apropia cât mai exact de stilul serii.

Intrarea este liberă.

Accesul în Loja Burgheză și, implicit, rezervarea: 5 lei de persoană.

 

2 noiembrie 2012, ora 21:00 – PUBLIKA – LIVE INCENDIAR 

Atunci când LA FIERĂRIE, ALEXANDRIA LIBRĂRII și CULTUREȘTI vor să vă încânte, o fac în cel mai puternic mod posibil. Aici nu suntem străini, doar prieteni care nu s-au cunoscut încă, cum ne place să vă spunem.

Avem prieteni noi, PUBLIKA, prieteni care au început așa cum se întâmpla La Fierarie:” Unii se cunoşteau doar din vedere, alţii erau prieteni mai vechi. Şi-au pregătit instrumentele, au dat drumul volumului, s-au privit cu complicitate şi au început să cânte.”, ca să-i cităm exact.

Ce se va întâmpla pe 2 noiembrie? În spirit de La Fierarie Talcioc Cultural: o nebunie totală, fierari care se vor reîntâlni și vor încinge petrecerea până dimineață PENTRU CĂ AȘA VREM !

Intrare:

25 lei parter

30 lei Loja Burgheză

 

3 noiembrie 2012, ora 19:00  – DELIR DE GRANDOMANIE cu TRUPA THE KNOCKERS

HAIDEȚI SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ FACEM PE NEBUNII! CA LA CARTE! Vino la Talcioc Cultural pe 3 noiembrie, la orele 18.00. Noi iți arătăm cum!

Spectacolul pus în scenă de trupa The Knockers în colaborare cu Asociația MagiMedia reunește două comedii scurte de Ilf și Petrov care au ca temă comună nebunia.

Dacă în prima piesă, “Oameni nervoși”, comicul e bazat pe stress și efectele lui asupra doctorului și pacientului, cea de a doua piesă, “Vicerege”, aduce în scenă un mic grup de impostori care simulează nebunia, fiecare după puterile lui. Acțiunea ambelor piese are loc în Rusia sovietică, bolșevică, în perioada epurărilor, fenomen specific comunismului din acea vreme. “Dumneata ai un delir. Ești la clinica și noi o să te vindecăm”. Poftiți la o porție de “Delir de grandomanie”!

Intrare: 6 lei

3 noiembrie 2012, ora 21:00 – CROSSIDE versus OKRA

Prietenii noștri dragi și ambasadorii noștri din trupele CROSSIDE și OKRA, sâmbătă seară, de la ora 21.00, o luptă prietenească între instrumente. Și așa pornim pe drumul BĂTĂLIILOR ÎNTRE TRUPE sucevene. Rock și soft rock, 2 trupe, 2 seturi de tobe, 2 soliste, voi decideți.

O prima seară explozivă de urbe autohtonă. Donația pentru artiștii suceveni: 5 lei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava