MOPAN Suceava

Evenimentele organizate în La Fierărie – Talcioc Cultural

Joi, 3 aprilie, h19 – Happy Beer Day. Premii, concursuri, muzica, bere și voi! Pentru prima dată în Suceava „Câștigă în 60 de secunde”. Lasați plictiseala acasă, luați-vă prietenii: distracția, jocuri și… multă bere vă așteaptă. Responsabil pentru muzică și voie bună este Bobby Stroe. Intrare liberă.

Vineri, 4 aprilie, h21 – „Omul care vrea să fie actor”. Este un concept care imbina perfect elementele de stand – up cu elementele de One Man Show veritabil. „Spectacolul se dorește a fi o călătorie spre sufletul fiecăruia dintre noi, care să ne amintească să iubim, să râdem, să ne bucurăm. Un recital de ras, de plans, de emotie si bucurie.” Donație artiști: 10 lei.

Sâmbătă, 5 aprilie h12 – TEATRU DE COPII își reia activitatea artistică. Începând cu data de 1 martie în fiecare sâmbătă Talcioc Cultural vă invită la Teatru de și pentru copii. Invităm toți copilașii, alături de părinții lor la piesa de teatru „Harap Alb”. Pe durata spectacolului nu se fumează. Intrare liberă.

Sâmbătă, 5 aprilie, h12 – Folk Frumos și Chitara Cosânzeana VI. Adrian Bezna și Cătălin Ungureanu vă invită la o noua seară de poveste în Talcioc Cultural. Donație artiști: 10 lei.

Duminică, 6 aprilie, h20 – Crai Nou în parteneriat cu Talcioc Cultural vă invită la piesa de teatru „Două Vizite”, Adaptare dupa A.P. Cehov. Regie si adaptare artistica Florin Serbanescu. Pe scena: Florin Serbanescu, Simona Vlad-Sabie, Lucian Radu. Donație artiști: 20 lei

Urmează:

Joi, 10 aprilie, h19 – Happy Beer Day. Premii, concursuri, muzica, bere și voi! Pentru prima dată în Suceava „Câștigă în 60 de secunde”. Lasați plictiseala acasă, luați-vă prietenii: distracția, jocuri și… multă bere vă așteaptă. Responsabil pentru muzică și voie bună este Bobby Stroe. Intrare liberă.

Vineri, 11 aprilie, h21 – Concert Emeric Imre. „Nebunul de alb” revine în Suceava pentru a-și încânta fanii.. Melodii arhicunoscute vor răsuna în Talcioc Cultural, săptămâna viitoare, la un concert ce se anunță a fi de excepție. Un om, o chitară și muzică de suflet. Donație artist: 15lei

Vineri, 25 aprilie, h21 – Concert Celelalte Cuvinte. Bilet: 25 lei

Rezervări la 0755 222 880.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava