Concert pascal
MOPAN Suceava

Zilele Humorului vor avea loc anul acesta în perioada 5 – 7 iulie. Primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a anunţat că în cele trei zile vor avea loc concerte, un festival internaţional de caricatură, târgul meşteşugarilor, festivalul gastronomic „Barabula de Aur”, precum şi alte multe evenimente.

Zilele Humorului vor începe vineri, 5 iulie a.c., de la ora 12:00, când în parcul din centrul oraşului va fi deschis târgul meşteşugarilor. Acest târg va fi deschis până duminică, 7 iulie. Deschiderea oficială a Zilelor Humorului va avea loc tot vineri, de la ora 16:00, atunci când va începe a 23-a ediţie a Festivalului Internaţional de Umor … La Gura Humorului. În aceeaşi zi, pe explanada Muzeului Obiceiurilor Populare va fi deschisă „aleea artiştilor”, caricaturiştii prezenţi la eveniment urmând să realizeze caricaturi gratuite tuturor celor care vor să rămână cu o amintire de la Zilele Humorului.

Vineri, de la ora 17:00, pe scena mare din Parcul Ariniş va începe unul dintre cele mai importante evenimente organizate în cadrul Zilelor Humorului, şi anume Festivalul internaţional de muzică uşoară pentru copii „Euroritm”.

Potrivit programuui stabilit de organizatori, sâmbătă, de la ora 13:00, la baza pârtiei Şoimul va începe Festivalul tăietorilor de lemne, în cadrul căruia vor fi organizate concursuri forestiere. Un alt festival organizat de Zilele Humorului, Festivalul Gastronomic „Barabula de Aur”, va începe duminică, de la ora 12:00, pe patinoarul din Parcul Ariniş. Tot duminică, de la ora 15:00, la baza pârtiei Şoimul va începe concursul „Cel mai puternic om” în cadrul căruia vor fi organizate competiţii de skandemberg, un concurs de tras greutăţi cu frânghia, şi unul de tăiat buşteni.

La ediţia de anul acesta a Zilelor Humorului, concertele vor avea loc în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 21:00, pe scena mare din Parcul Ariniş.

Astfel, vineri va avea loc spectacolul „Români cu talent la … Humor” la care vor participa finalişti ai concursului Românii au Talent, după care, pe scenă va urca tânăra Diana Căldăraru, finalistă a acestui concurs. Diana Căldăraru va fi acompaniată de grupul Axiome. Sâmbătă va avea loc concertul formaţiei LaLa Band, iar duminică pe scenă va urca Horia Brenciu band.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava