MOPAN Suceava

Sfârșitul de săptămână petrecut la Iulius Mall Suceava le aduce clienților evenimente distractive. Două zile cu spectacole ale artiștilor îndrăgiți și târguri pentru preferințe variate sunt propunerile de pe agenda Iulius Mall pentru petrecerea timpului liber.

Duminică și luni, 14 și 15 august 2016, se dă startul distracției în parcarea Iulius Mall Suceava cu Serbările Timișoreana. Artiști apreciați de pe scena muzicii românești îi vor încânta pe cei prezenți, iar atmosfera va fi completată cu bucate alese și concursuri antrenante. Duminică, de la ora 19.30, programul artistic al Serbărilor Timișoreana include un spectacol folcloric și un concert Mihai Mărgineanu. Luni, zi liberă națională, începe tot cu un recital de muzică populară, iar pe seară, de la ora 18.45, pe scena din parcarea Iulius Mall vor urca artiști iubiți de public, precum Loredana, Zdob și Zdub și Skizzo Skillz. În plus, cei dornici de distracție și înarmați cu bună dispoziție pot participa și la activități amuzante: „Cursă cu obstacole”, „Quiz de voie bună”, „Testul degustătorului”, „Cel mai lung șir de halbe”, „Licitații de obiecte” și „Cabina foto”.

De vineri până duminică, la parterul Iulius Mall, clienții vor descoperi o nouă ediție a târgului de obiecte lucrate manual. Cei care apreciază unicitatea articolelor handmade pot alege cercei, coliere şi brăţări în stiluri variate, eşarfe, accesorii de păr, papioane şi piese vestimentare croşetate, cutii de bijuterii, decorațiuni și tablouri, hăinuţe pentru copii cu motive tradiţionale, cosmetice naturale sau alte obiecte realizate prin tehnici inedite și din materiale neconvenționale.

Până luni inclusiv, parterul Iulius Mall este locul preferat de toate doamnele și domnișoarele care iubesc bijuteriile și accesoriile, pentru că se desfășoară târgurile Expomineralia și Bag Expo. Expomineralia îi întâmpină pe clienți cu podoabe de inspirație marină și peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. În același timp, pasionatele vor găsi la Bag Expo aproximativ 6.000 de genți, în modele care se adaptează oricărui stil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava